laat ik het zo zeggen…

Aanbevelingen

David de Boer – huisarts in opleiding

Spreken is iets wat wij allemaal kunnen. Ik zie spreken als het kijken van sport op tv, neem voetbal of tennis. Het ziet er makkelijk uit en eigenlijk denken we dat wij het allemaal beter kunnen. Tot dat je zelf in het veld staat. Bij S&S ben ik voor het eerst gefilmd bij een presentatie, ik kwam erachter dat ik toch (nog) niet een champions league spreker was. Bij Anne leer je presenteren met rust, helderheid en beleving. Het pakken van een rust moment, kijken in de ogen van je publiek. Het zijn enkele voorbeelden waarmee je bij Anne in zeer korte tijd zeer veel progressie kan boeken.  
Yvonne Heijdra – Longarts in het Radboudumc Nijmegen

Het rare is dat ik nu vaak denk na een presentatie wat zou Anne ervan gevonden hebben...
Bernadet Spaan – Tandarts-pedodontoloog

Ik geef deze training een 9. Ik zag MEGA op tegen het congres, maar na deze training heb ik er gewoon zin in.
Rick Brouwer

Nog steeds raakt mij de verwantschap in de training die ik bij jou heb mogen ervaren en de bijeenkomsten bij de startup van de Run4Usher 7 heuvelenloop. Blijvend dierbaar.  
Eline Boon – arts assistent Interne geneeskunde (oktober 2017)

Sollicitatietraining: Dankzij de intensieve training van Anne, met verrassende invalshoeken, stond ik vol zelfvertrouwen míjn verhaal te vertellen bij mijn sollicitatie en ben ik aangenomen voor de opleiding tot internist.  
Mirjam Lems – fotograaf uit Rotterdam (27 & 28 oktober 2017)

Vrijmoedig Spreken: Ik heb enorme sprongen gemaakt, jullie zijn een prachtig team en vullen elkaar goed aan; wat de training extra waardevol maakt.
Toine Baudoin – projectleider bij gemeente Best (15 juni 2017)

Workshop Pitchen: Vooral de mensgerichte interactietips vond ik geweldig
Jasper Dalhuisen – senior Beleidsmedewerker — directoraat – Agro en natuur — ministerie van Economische Zaken (5 sept 2017)

Masterclass Bezield Spreken: Anne, die is gewoon goed en geeft mij veel instrumenten om mijn verhaal mooie en gestructureerd over te brengen
Sigrid Pillen – kinderneuroloog bij Centrum voor Slaapgeneeskunde — Kempenhaege (27 juni 2017)

Masterclass Bezield Spreken: Super masterclass, niet alleen training over vorm en inhoud, maar ook aandacht voor eigenheid, persoonlijke invulling en contact met publiek. Veel geleerd en aan iedereen die zijn presentatie vaardigheden naar een hoger plan wil tillen: een aanrader.
deze week
  • dinsdag 20 februari
  • Workshop Presenteren
  • Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek — middag
  • Expertise Dichterbij

dit jaar
contact