als ik eerlijk ben…

Help, mijn presentatie is in het Engels!

Voor mij is deze uitroep o zo herkenbaar. Ik spreek graag, maar in het Engels voel ik me niet als een fish in the water, in front of the public…

Toch zou ik het redelijk moeten kunnen. Na mijn middelbare school werkte ik een aantal maanden in een B&B in Engeland en als zeilinstructeur in Ierland. Ook werkte ik een half jaar in een ziekenhuis in de Verenigde Staten ( Portland Oregon als logopedist).

En toch… toch presenteer ik liever in het Nederlands. Mijn woordenschat is kleiner, mijn voorbeelden lijken minder beeldend, de humor schraler. En ik ben altijd een beetje bang dat ik Nederlands Engels spreek, zoals velen van ons. If you know what I mean…

Ik doe het wel: ik geef trainingen in binnen- en buitenland. De basis van mijn werk is immers niet ingewikkeld. Het heeft vooral te maken met kijken, luisteren en mensen bemoedigen hun verhalen ontspannen te vertellen (als zich zelf).

De masterclass Presenteren in het Engels geef ik samen met Amanda Wolzak. Zij is regisseur, actrice, coach en docent, en haar beheersing van het Engels is om jaloers op te zijn (en dat ben ik dan ook).

Samen gaan we de hele dag aan het werk met jouw presentatie in het Engels: met vorm en inhoud, structuur en uitspraak. We pitchen, speechen, interviewen en werken met PowerPoint. Come and dive in the deep!

Flyer Presenteren in het Engels.

deze week
 • maandag 18 maart
 • Secretariaat
 • Spies & Spreken, Middelweg 77, 6584 AG Molenhoek — ochtend

 • maandag 18 maart
 • Individuele Coaching
 • Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek — middag

 • dinsdag 19 maart
 • Individuele Coaching Promovenda
 • Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek — middag

 • dinsdag 19 maart
 • Masterclass Beproefd Promoveren
 • Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek, Nederland — middag
 • in samenwerking met Steven Bartels

 • donderdag 21 maart
 • Masterclass Bezield Spreken
 • Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek — ochtend
 • in samenwerking met Arjan Broers

 • donderdag 21 maart
 • Individuele Coaching
 • middag

 • vrijdag 22 maart
 • Individuele Coaching
 • Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek — ochtend

dit jaar
contact