Waarom

Iedereen is welkom

Spies&Spreken is er voor iedereen die:

  • zichzelf overtuigend wil presenteren: laat zien en horen wie je bent
  • zijn presentatieangst wil overwinnen: geen knikkende knieën meer
  • kort en krachtig wil pitchen: jouw elevator pitch vergeten ze nooit meer
  • de beste sollicitatiegesprekken wil voeren: die baan is voor joú!
  • effectief wil leren omgaan met de media: nooit meer bang voor de microfoon
  • zijn vergadertechnieken wil verbeteren: haal méér uit vergaderingen
  • vlammend wil kunnen speechen: anderen raken met jouw verhaal
  • en vooral … wil spreken met plezier!

Spreekt dit je aan?

Bel of mail ons. We bespreken dan wat we voor jou kunnen betekenen. Spies&Spreken maakt voor jou een aanbod op maat, dat helemaal past bij jouw specifieke wensen.

Waarom Spies&Spreken?

Lees de aanbevelingen van ….

Rick Brouwer
financieel consulent at Gemeente Schiedam

Ik heb bij Anne een Presentatie training gedaan.
Hoe heb ik het ervaren? Het was een bijzondere ervaring!
Gave en duidelijke training. Ik heb de kracht van spreken weer beleefd.
Doelgericht om mij weer in mijn element van spreken te zetten.
Dus wat houdt je tegen?

28 januari 2015, Rick Brouwer was een klant van Anne Spies

Rob Boelens FFP
Rob Boelens FFP
Sector Specialist Medici & Vrije Beroepers at ABN AMRO Bank N.V.

Anne weet als geen ander je presentatievaardigheden op een hoger niveau te krijgen. Of ze nu met medici of met advocaten in de weer is, in korte tijd heeft ze een super enthousiast publiek. En dat niet alleen, iedereen gaat veel zelfverzekerder een volgende keer op de buhne staan. Echt een topper. Een aanrader voor iedereen die moet pitchen of presenteren!!

28 januari 2015, Rob Boelens FFP was een klant van Anne Spies

Niels Reyngoud
Niels Reyngoud
Information Manager at Provincie Gelderland

Deze week hebben we vanuit Jong Gelderland, de jongerenorganisatie van de provincie, een cursusmiddag gehad van Anne. Erg fijne cursus! Hands-on en vol met eenvoudige, maar daardoor begrijpelijke en goede tips (langzaam praten, stiltes, werken met kaartjes, lage stem) die ik de dag erop direct in de praktijk kon brengen.  Ik zou het volgen van een training bij Anne Spies van Spies & Spreken dan ook zeker bij iedereen willen aanbevelen!

18 december 2014, Niels Reyngoud was een klant van Anne Spies

Hans Reus
Hans Reus
Senior Marketeer Beroepsgroepen at ABN AMRO Bank N.V.

Na een introductie van mijn collega Monique kwam Anne het podium op, om te presenteren aan een groep van medisch studenten. Vanuit ABN AMRO hadden we Anne gevraagd om deze professionals in spé iets te vertellen over ‘jezelf presenteren’. En Anne begon… Ze zocht naar woorden. Ze keek niemand aan. Ze had een gesloten houding en stamelde. Ik dacht: dit wordt niets.  Wat een flop, en dat terwijl we in de voorbespreking zo’n leuk gesprek hadden. En toen brak het open: het was een act. Anne bootste na wat er gebeurt als je met de verkeerde houding en zonder voorbereiding begint aan een verhaal. Het belang van een juiste manier van voorstellen en openen van een presentatie werd meteen duidelijk. En daarmee had ze gelijk de aandacht. De groep lette op en oefende mee. Het werd interactief en interessant. Het oefenen met vaardigheden was voor de aanwezige medici echt een aanvulling om mee te nemen in het dagelijks patiëntcontact, wanneer zij een commissie moeten overtuigen of een proefschrift moeten verdedigen. Achteraf kregen we als ABN AMRO het compliment dat de training een schot in de roos was, zo anders dan wat er werd verwacht van een workshop vanuit een bank. Een workshop Anno Nu dus, die we inmiddels vaker herhalen.

10 december 2014, Hans Reus was een klant van Anne Spies

Ashvin Boeddha
Ashvin Boeddha
AIOS Orthopedie (vooropleiding heelkunde) at Deventer Ziekenhuis

Anne Spies zorgde voor een fantastische workshop voor ons als medisch specialisten in opleiding op onze AIOS-dag. Er werden concrete tips and tricks gegeven en aan de hand van “zelf doen” konden we het allemaal leren! Anne komt zeer gedreven over, weet heel goed wat ze doet en kan dat dan ook heel goed, oftewel: haar boodschap komt aan! Zeker aan te bevelen aan een ieder die presentaties houdt.

30 november 2014, Ashvin Boeddha was een klant van Anne Spies