Presenteren op congressen

Training Presenteren op congressen 

Spreken op een congres. Voor de meeste mensen is dit geen alledaagse kost. Spies&Spreken helpt je met de voorbereidingen van je presentatie. Samen zorgen we ervoor dat jij je lezing met een gerust hart tegemoet ziet. En dat je publiek straks terug kan kijken op een sprekende en sprankelende presentatie.

Wat?

Wat jij nodig hebt, bepaal jij zelf. Wij passen ons aanbod hier graag op aan. Afhankelijk van jouw wensen, bieden we je training, coaching, observatie of een combinatie daarvan. Ook de inhoud van de training stemmen we volledig af op je wensen en leerdoelen.

Brochure Sprekende Congressen

Voor wie?

 • Medisch specialisten
 • Juristen
 • Artsenbezoekers
 • Farmaceuten
 • Dagvoorzitters
 • Ceremoniemeesters
 • Hoogleraren
 • Wetenschappers
 • Ervaringsdeskundigen
 • Onderzoekers
 • En … voor iedereen die graag goed voorbereid gaat spreken op een congres!

Hoe?

Spies&Spreken biedt verschillende trainingsmogelijkheden. We trainen in dit geval niet in een groep (tenzij jij dat graag wilt), maar richten al onze aandacht op jou persoonlijk. Het gaat er om je presentatie of lezing zo goed mogelijk voor te bereiden. Tegelijkertijd werk je aan je presentatievaardigheden, zodat je een volgende lezing met nóg meer vertrouwen tegemoet kunt zien.

Je kunt je individueel laten coachen. In een tijdsbestek van 3 á 4 uur bereiden we samen je presentatie voor. Daarbij werken we aan de inhoud én vorm. Je oefent voor de camera en wij vragen net zolang door tot we het begrijpen. Ook werken we aan de opzet van je verhaal en doorgronden we de structuur.

Je kunt je ook kiezen voor duocoaching. Als je samen met een collega een presentatie gaat geven op een congres, vereist dat een goede voorbereiding en afstemming van je verhaal. Wij helpen jullie daar graag bij.

We begeleiden ook regelmatig jonge onervaren sprekers bij hun voorbereiding op het spreken tijdens een congres. Dat kan met sprekersdiner, een korte gezamenlijke workshop en een dag training of duocoaching.

Je kunt ons ook vragen bij het congres waar je spreekt aanwezig te zijn. We kijken en luisteren dan mee naar jouw congres presentatie en geven je achteraf feedback.

Wie?

Presentatiecoach Anne Spies geeft de trainingen samen met media- en presentatie trainer Marije Alma.

Wanneer?

De datum van de training wordt in overleg met Spies&Spreken bepaald. Wil je je aanmelden voor de training of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Waar?

De locatie van de training Presenteren op congressen gaat in overleg met Spies&Spreken. Vanaf 15 personen op locatie.

Investering?

€ 1200,- per dagdeel training / 1 trainer
€ 1900,- per dagdeel training / 2 trainers
(excl. btw, voorbereiding, reiskosten en materiaal)