Pitchen

Presenteren & Pitchen

Hoe vertel je in 1 of 2 minuten wie je bent, wat je doet en waar je organisatie voor staat? Hoe breek je in op een netwerk bijeenkomst? Hoe spreek je de juiste persoon aan bij een borrel en hoe zorg je dat je de wethouder even spreekt? Alles wat nodig is om jezelf snel, krachtig en goed te presenteren, komt in deze training aan bod. Voorop staat dat je een goede uitstraling hebt en plezier hebt in praten en presenteren.

Wat?

Deelnemers leren zichzelf (en organisatie/ kantoor) in een zeer korte tijd krachtig neer te zetten. De deelnemers zijn zich bewust van hun manier presenteren. Leren naar zichzelf en anderen te kijken en te luisteren. Soms is een klein aantal aanwijzingen genoeg om een hele andere uitstraling te hebben tijdens een presentatie.

Brochure Workshop presenteren en pitchen

We hebben ook een speciale workshop voor juristen: Brochure Workshop Presenteren en Pitchen voor juristen

Voor wie?

Voor ondernemers of anderen die willen netwerken en hierbij zichzelf of de organisatie op een krachtige wijze willen presenteren.

Hoe?

De training duurt twee dagdelen, maar kan ook als workshop worden aangeboden (één dagdeel voor een grote groep). Lees meer over hoe je deze training kunt volgen.

Wie?

Anne Spies 

Wanneer?

De datum van deze workshop gaat in overleg met Spies&Spreken. Heb je interesse in deze workshop? Schrijf je dan hier in of vraag meer informatie aan: Informatieformulier

Waar?

De locatie van presenteren & pitchen is te bepalen in overleg met Spies&Spreken.

Investering?

De kosten zijn € 1200,- per workshop/dagdeel (excl. btw)

Reacties van deelnemers

“Vrouwentafel Plasmolen, netwerkdiner, één groot feest! Leuk, lekker en leerzaam. Vrouwentafel Plasmolen is bestemd voor ondernemende vrouwen in Plasmolen en voor vrouwen in een kring rond 20 kilometer daaromheen. De eerste bijeenkomst was op 29 oktober 2012 en werd mede dankzij de inspirerende inbreng van Anne Spies lekker leuk en leerzaam. Anne leerde 90 vrouwen pitchen. Zij kreeg zelfs de meest sceptische over de streep! Een bijzondere avond. Het gonsde nog lang na in Plasmolen…”

Esseline Dorrestijn en Gerie van der Land-Zijderveld, initiatiefnemers www.vrouwentafel-plasmolen.nl