Masterclass Presenteren metzonder PowerPoint | Prezi

Vervolgtraining Presenteren in 1 dag

Deze masterclass is een intensieve vervolgtraining op de training ‘Presenteren in 1 dag’. Voor iedereen die al eens ‘gespiest’ is, al eens eerder een training, workshop of individuele coaching bij Spies&Spreken gevolgd heeft.
Wil je je presentatietechnieken nog verder verdiepen en verfijnen? De puntjes op de i zetten? Voelen dat je echt kan zeggen wat je wil zeggen voor publiek? Je niet meer laten meevoeren door allerlei negatieve bijgedachten, of toch je verhaal afraffelen, door ratelen… Wil je leren hoe je echt de regie en de rust kan houden bij jouw presentatie? Wil je van een monoloog een dialoog maken voor publiek? Wil je echt in contact met jezelf en je luisteraars spreken. Wil je tot de meest inspirerende sprekers in je vakgebied gaan behoren? Doe dan mee met onze masterclass! 

Brochure Masterclass Presenteren 2017

Wat?

Oefenen met een langere presentatie.

Wel of niet met PowerPoint of Prezi

Anne Spies laat je zien, ervaren en heel veel oefenen met ontspannen en professioneel spreken voor een publiek: Je leert spreken in een dialoog en durft veel meer! Je kiest bewust voor ondersteuning met of zonder PowerPoint of Prezi. Je krijgt pittige, eerlijke feedback. Je leert glashelder te krijgen wat je zegt en een overzichtelijke structuur te maken. En er is tijd voor fijn slijpen, fine tunen, terwijl je als spreker puur en waarachtig blijft.

Voor wie?

Voor iedereen: spraakmakende professionals; mannen en vrouwen die willen overtuigen: promovendi, hoogleraren, managers, artsen, medisch-specialisten, juristen, advocaten, aanstormend talent, ondernemers, directeuren…

Hoe?

In een kleine, selecte groep van 4 deelnemers gaan we weer een hele dag intensief met elkaar aan de slag. Zeer grondig, lekker praktisch en echt persoonlijk. Diepgaand, klare taal en niet verbloemend. Positief, opbouwend en respectvol naar elkaar, met liefde en met een flinke dosis humor. Krachtig en kernachtig. Veel doen, veel ervaren en veel uitproberen. Met enthousiaste en inspirerende professionals uit vele vakgebieden. Op een goede locatie op eigen bodem: glasheldere taal in de Glasfabriek

Wie?

Anne Spies zal met veel plezier deze uitdagende Masterclass geven.

Wanneer?

15 december 2017

Tijden: van 10:00 – 17:00 uur

Waar?

De Glasfabriek, Daalsedwarsweg 16, Nijmegen

Investering?

€ 350,- per deelnemer (excl. btw) als je zelf betaalt.
Betaalt je werkgever, dan zijn de kosten € 425,- (excl. btw)

Klik hier voor meer informatie: Brochure Masterclass Presenteren

Nog nooit eerder iets bij Spies&Spreken gedaan?

Neem gerust contact met ons op en we vertellen je welke training of coaching je eerst zou kunnen volgen alvorens je mee kan doen aan deze speciale masterclass.

button