Hoe

Individuele coaching, workshops en groepstrainingen

Spies&Spreken biedt meerdere trainingsmogelijkheden aan. Voor iedere groepssamenstelling maken wij graag een voorstel op maat.

Coaching (individueel)

Mooi (dichtbij jezelf) ontspannen spreken is te leren. Schoon taalgebruik. Korte zinnen, rustig formuleren. Zekerheid en zelfvertrouwen.

Gun je zelf een paar uur individuele coaching. Om je spreekangst weg te nemen, om je voor te bereiden op een presentatie, om te horen en te zien hoe je spreekt. Onze coaching biedt je concrete tips en handvatten  voor helder en overtuigend spreken.

We helpen je. We laten je veel doen, veel uitproberen en veel oefenen. We filmen je en geven gerichte en opbouwende feedback: lees onze Brochure individuele coaching.

Workshops (groot en klein publiek) spreken en presenteren

Actief, effectief en interactief

In grotere groepen aan het werk met spreken en presenteren. Dat doe je in de workshops van Spies&Spreken. Een half uur, een uur, of een avond. Elke workshop is anders, afhankelijk van de unieke inbreng van de deelnemers. De trainers van Spies&Spreken spelen daar direct op in. De workshops zijn altijd interactief en het publiek of de groep wordt meteen betrokken bij de workshops. Specifieke wensen of ideeën? Vertel ze ons.

 

Trainingen  (4-6 personen) in spreken en presenteren

Spies&Spreken geeft groepstrainingen, variërend van één tot vier dagdelen. In een kleine groep oefenen we intensief en gericht om je presentaties te verbeteren. Je kunt zelf een groep samenstellen, bijvoorbeeld met collega’s. We ontwikkelen een training op basis van jouw specifieke vraag. Je kunt ook in onze bestaande trainingen meedoen. Zie data.