Gastspreker

Anne Spies als gastspreker

Anne Spies heeft geleerd te speechen zonder angst en pitcht in minder dan 1 minuut over zichzelf en Spies&Spreken. Dat is waar Spies&Spreken voor staat: spreken voor publiek is te leren, voor iedereen. Ook al stond Anne als kind al graag op het toneel en in de schijnwerpers (schuifdeuren): zij heeft veel geoefend en gekeken naar andere mensen.

Anne vertelt hier graag over en om deze reden kun je haar inhuren als gastspreker. Anne biedt mensen meteen de mogelijkheid mee te doen en dingen uit te proberen, te ervaren, te doen! Nog eens en nog eens. Want leren door te doen, dat is het devies van Anne. Zo heeft zij zelf ook leren schaatsen, surfen, zeilen, salsadansen en voetballen (inclusief een balletje hooghouden). Goed kijken (zeg maar gerust schaamteloos staren) en nadoen. En dan lijkt het al snel ergens op. En hierna maak je het dan al snel eigen.

Gastdocent, spraakmaker, spreekstalmeester en veilingmeester

Anne wordt geregeld gevraagd als gastspreker voor netwerkbijeenkomsten (ontbijt, lunch, borrels), symposia en congressen. Dat is nooit een voordracht (of monoloog), maar altijd een interactieve workshop. Ze vertel haar verhaal voor en met het publiek. Iedereen doet mee!

Ook schilderijen veilen, loten verkopen, prijzen uitreiken, avonden aan elkaar praten, pitch rondes leiden: Anne doet het graag.

Anne’s devies: Wees sprankelend en inspirerend. Spreek vanuit je hart. Spreek in contact met je publiek, maar niet in de laatste plaats met jezelf. Het moet wel echt zijn wat we zien en horen. Geen poppenkast, niet te veel aangeleerd, geen acteerwerk. Maar, een klein schepje er boven op mag best.

Gastspreker inhuren?

Neem contact met Anne Spies van Spies&Spreken.